Και άλλη «σφαγή»!!«Τσεκουρωμένες» κατά 30% οι νέες κύριες συντάξεις

wpid-wp-1476807971910.jpeg

Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων, που εφαρμόζεται πλέον βάση του νόμου Κατρούγκαλου, πλήττει ιδιαίτερα τους νέους συνταξιούχους και κυρίως όσους θα συνταξιοδοτηθούν με 35ετία απ’ όλα τα Ταμεία. Οι νέες κύριες συντάξεις υπολογίζεται να είναι μειωμένες έως και κατά 30%.

Αυτό σημαίνει πρακτικά οι αποδοχές των νέων συνταξιούχων με μέση αμοιβή, θα περιοριστούν επί τις ουσίας σα 655 ευρώ. Η εν λόγω μείωση στις νέες κύριες συντάξεις, προκύπτει από τη νέα μείωση των ποσοστών αναπλήρωσης στο 40,7% στα 40 χρόνια ασφάλισης έναντι του 60% που προβλεπόταν στους νόμους Λοβέρδου και του 70% του νόμου Ρέππα.

Παράλληλα για τη σύνταξη θα υπολογίζονται οι συντάξιμες αποδοχές όλου του εργασιακού βίου αντί των πέντε καλύτερων από την τελευταία 10ετία που ίσχυε στο ΙΚΑ, του τελευταίου μισθού που ίσχυε στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες και του μισθού του Οκτωβρίου 2011 που ίσχυε για τους δημοσίους υπαλλήλους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


Πηγή