Δώστε πόνο στα Lidl. Φαίνεται πως τον αντέχουν

wpid-wp-1477241687928.jpeg

Μάθατε όλοι φαντάζομαι το πρόσφατο σκάνδαλο στα υπερκαταστήματα lidl. Η γερμανική αλυσίδα υπερμάρκετ αφαίρεσε τον χριστιανικό σταυρό από την ελληνική σημαία σε επιλεγμένα προϊόντα αρχικά σε δοκιμαστική κλίμακα.

Η διοίκηση του γερμανικού κολοσσού, αποφάσισε την παραποίηση του εθνικού συμβόλου ειδικά στην Ελλάδα και σε κάποια προϊόντα, επικολλώντας το αυτοκόλλητο «μια Ελλάδα γεύσεις GR».

H lidl βολιδοσκοπεί έτσι τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης προκειμένου να γενικεύσει την παραποίηση αυτή, χάριν του πολυπολιτισμού και του νεοπαγούς «ουδετερόθρησκου» ελληνικού κράτους που ευαγγελίζεται και πραγματοποιεί η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ομοίως είχε γίνει δοκιμαστικά και στην παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπου οι σημαίες είχαν αντικατασταθεί από ριγωτά μπλε πανιά χωρίς τον σταυρό, για να μην προσβληθεί η μουσουλμανική μειονότητα. Το σχέδιο του καθεστώτος για την αλλαγή του εθνικού μας συμβόλου σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας, και την υποβάθμιση της ελληνικής παιδείας βαίνει καλώς για τις ανάγκες της παγκοσμιοποίησης.

Όπως βλέπετε στις χθεσινές αυτές φωτογραφίες, τα lidl συνεχίζουν να προσβάλλουν την εθνική μας αξιοπρέπεια, επειδή προφανώς τα μηνύματα που εισέπραξε η γερμανική διοίκηση των υπερμάρκετ δεν ήταν αρκούντως ισχυρά.

Το χρέος των Ελλήνων ιθαγενών ανεξαρτήτως βαθμού «θρησκευτικότητας ή χριστιανικότητας» πρέπει να είναι ο αποκλεισμός των lidl από τις αγοραστικές επιλογές τους. Ακόμη και εάν τα lidl πωλούν ελληνικά προϊόντα με τις ελληνικές σημαίες στα ράφια (πρέπει να παραδεχθώ πως είναι τα μισά του συνόλου των προϊόντων), δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της ανήθικης παραποίησης των ελληνικών συμβόλων μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!


Εάν θέλει το lidl να παίξει με τα σύμβολα και τις εθνικές παραδόσεις, να το κάνει μέσα στην ίδια την Γερμανία και όχι στην οικονομική της αποικία την Ελλάδα. Μπορεί να είμαστε φτωχοί πλην όμως οφείλουμε να είμαστε τίμιοι και ακριβοδίκαιοι!

Δώστε λοιπόν πόνο στα lidl. Φαίνεται πως τον αντέχουν και ίσως τους αρέσει κιόλας. vinyl-djs

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°