Βαράνε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η διοίκηση της «Αυγής»!

wpid-wp-1477423679822.jpeg

Έντονη κρίση έχει ξεσπάσει στην ιστορική εφημερίδα «Αυγή» εδώ και αρκετές μέρες με αποκορύφωμα τις σημερινές παραιτήσεις της διοίκησης , οι οποίες ωστόσο κρατούνται μυστικές και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η γκρίνια, τόσο στην «Αυγή» όσο και στα άλλα κομματικά μέσα, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με τα πυρά να στρέφονται εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι έχει εγκαταλείψει τα κομματικά μέσα και ενδιαφέρεται περισσότερο για τα ΜΜΕ του λεγόμενου «αστικού τύπου», ενώ διατυπώνονται και πιο συγκεκριμένες κατηγορίες για κάποια στελέχη και το ρόλο τους σχετικά με τα ΜΜΕ.

Στο σημερινό ΔΣ της «Αυγής» οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος Βασίλης Μουλόπουλος, ο διευθυντής Κωστής Νικολακάκος και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Δημήτρης Στούμπος. Άλλα μέλη του ΔΣ δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν κι αυτά. Η Ράνια Σβίγκου διαχώρισε τη θέση της κρατώντας αποστάσεις. Τους είπε ότι διαφωνεί με τις παραιτήσεις και ότι η ίδια θα φρόντιζε να πιέσει το κόμμα. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έντονος διαπληκτισμός του Στούμπου με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα .

Η βασική κατηγορία εναντίον του κόμματος πάντως, είναι η αδιαφορία της ηγεσίας για την τραγική οικονομική κατάσταση της εφημερίδας, η οποία έχει κολλήσει κυκλοφοριακά σε πολύ χαμηλά νούμερα. Οι εργαζόμενοι είναι σχεδόν δύο μήνες απλήρωτοι (ενώ λέγεται ότι για πολύ λίγους αρεστούς σε άλλα κέντρα αναφοράς της κυβέρνησης έχουν εξασφαλιστεί δεύτερες δουλειές, αλλά πρόκειται για μια μικρή μειοψηφία).

Απλήρωτη, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, είναι και η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue η οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την εφημερίδα «Αυγή».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή