ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! Αν ο νόμος για τις άδειες κριθεί αντισυνταγματικός τότε θα…

wpid-wp-1476902950003.jpeg

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι «δεν μπορεί να γυρίσει πίσω η ιστορία».

Αν υποτεθεί ότι ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, δεν θα υπάρχει πολιτικό πρόβλημα, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών στον «Αθήνα 9,84». «Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω σε κανένα καθεστώς ανομίας», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο κ. Κουρουμπλής κατηγόρησε τη ΝΔ για θεσμική εκτροπή, για την άρνησή της να προτείνει τα μέλη του ΕΣΡ που της αναλογούν. «Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα ποσοστό ανθρώπων, ως δικαίωμα στην συμμετοχή του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Ας τους προτείνει να τελειώνουμε. Αυτό ζητάμε. Τώρα, αν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, τότε έχει δικαίωμα να παραιτήσει τους βουλευτές της και να ρίξει την κυβέρνηση. Να κωλυσιεργεί τη λειτουργία του κράτους δεν έχει το δικαίωμα. Θεσμικά νομίζω ότι κάνει εκτροπή».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή