Αποκάλυψη : Ψήφο Εμπιστοσύνης ζητά ΑΜΕΣΑ ο Τσίπρας

wpid-wp-1477411805530.jpeg

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ύστατη «ζαριά» Τσίπρα, αφού τα πολιτικά αδιέξοδα μιας κυβέρνησης που κινείται πλέον μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας γιγαντώνονται και πνίγουν το Μαξίμου.

Καταλύτης των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων των επομένων ημερών, αναμένεται να αποτελέσει η απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά.

Ήδη το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη προεξοφλούν, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις, πως η απόφαση της πλειοψηφίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ για την Κυβέρνηση.

Δηλαδή το ΣτΕ θα κρίνει ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ τον Νόμο Παππά, άρα και ο διαβόητος διαγωνισμός θα εκπέσει.Αυτό εκτιμούν κορυφαίοι παράγοντες της Κυβέρνησης και όχι εμείς..

Και για αυτό εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην περίπτωση πάντα, που η απόφαση του ΣτΕ θα είναι αρνητική για τον Τσίπρα και την Κυβέρνηση του.

Είναι βέβαιο πως ο Ανασχηματισμός είναι προ των πυλών, αλλά η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα ο Lykavitos.gr είναι πως ο Τσίπρας έχει καταλήξει σε μια πιο επιθετική κίνηση:

Να ζητήσει δηλαδή αιφνιδιαστικά Ψήφο Εμπιστοσύνης από την Βουλή- πριν προχωρήσει σε Ανασχηματισμό.

Αυτό θα το κάνει για τρεις βασικούς λόγους:

Πρώτον να καταμετρηθεί και τυπικά, πως παρά τα απανωτά πολιτικά του στραπάτσα, η Κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά διαθέτουν ακόμη και σήμερα την Δεδηλωμένη.

Δεύτερον να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ στην Νέα Δημοκρατία, να καταθέσει όποτε αυτή κρίνει πολιτικά σκόπιμο, Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξη μηνών.

Και τρίτον ο Τσίπρας και το Μαξίμου μετά το κλίμα που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι και 100% βέβαιοι πως αν προηγηθεί ο Ανασχηματισμός θα υπάρξουν 153 «πρόθυμοι» βουλευτές που θα συνεχίζουν να στηρίζουν την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ενώ τώρα (προ Ανασχηματισμού) σχεδόν όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές προσδοκούν υπουργικούς θώκους και άρα πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε οποιασδήποτε μορφής «ανταρσίες», που θα μπορούσαν να οδηγήσουν μέχρι και σε πτώση της Κυβέρνησης.

Κρατήστε λοιπόν την αποκάλυψη που κάνουμε  σήμερα..

Ότι δηλαδή ο Τσίπρας στην περίπτωση που η απόφαση του ΣτΕ θα είναι αρνητική για την Κυβέρνηση θα ζητήσει ΑΜΕΣΩΣ, και πριν προχωρήσει σε Ανασχηματισμό, Ψήφο Εμπιστοσύνης.

Είναι βέβαιο πως οι εξελίξεις το αμέσως χρονικό διάστημα θα είναι ραγδαίες…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή