Ποιοι εξαγοράζουν 4 βουλευτές της συγκυβέρνησης, γιατί ο Λεβέντης ζήτησε να εκτελεστεί ο Τσίπρας από δικαστήριο

wpid-wp-1474827802583.jpeg

4 βουλευτές να αγοράσουν με λεφτά ρεφενέ οι κομμένοι καναλάρχες και σχόλασε ο γάμος της κυβέρνησης Τσίπρα-ΑΝΕΛ, ειδικά τώρα που ο Λεβέντης διαπιστώνει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο πως σε περίπτωση που τολμήσει να μπει σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η λαική οργή θα κάνει σκόνη και θρύψαλα το κόμμα του.

Ετσι ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων που ως τώρα ήταν όλο μέλια με τον Αλέξη Τσίπρα, πέρασε μέσα σε μια νύχτα στην αντίπερα όχθη και-σύμφωνα με την Realnews δήλωσε στην Νέα Υόρκη:

-Aν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα…

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Λεβέντης σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης οι οποίοι τον αποθέωναν όπως οι θαυμάστριες τον Elvis.

-Ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Παρά πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει…

ανέφερε χαρακτηριστικά την περασμένη Δευτέρα.

Πάντως, παρά την οξύτατη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.

Η δήλωση προκαλεί έκπληξη, καθώς οι κ. Τσίπρας και Λεβέντης φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά σε σειρά θεμάτων, με αιχμή την απλή αναλογική, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ ακολούθησε τον πρωθυπουργό σε πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν ο μόνος από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης που παρέστη στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

Tι συνέβη στο μεταξύ;

Απλά ο Βασίλης Λεβέντης που έφτυσε αίμα για να μπει στη Βουλή δεν είναι κορόιδο να πάει κόντρα στην οργή των επιχειρηματιών και να στηρίξει (μπαίνοντας σε συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) μια κυβέρνηση την οποία κομματιάζει το μίσος της κοινής γνώμης. Οσο για τους επιχειρηματίες το να εξαγοράσουν 4 βουλευτές θα τους κοστίσει πολύ λιγότερο από το να πληρώσουν για τηλεοπτική άδεια. Αυτό σκέφτηκαν και το σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή. Ανησυχούν μάλιστα μήπως οι πρόθυμοι να εξαγοραστούν βουλευτές ξεπεράσουν τους 10 και δεν έχουν διάθεση να σκορπίσουν πολύ χρήμα-απλά θα πέσουν οι τιμές εάν υπάρξει-που θα υπάρξει-αυξημένη προσέλευση.


Πηγή