Πάγωσε όλη η Ελλάδα! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

wpid-wp-1474022706830.png

ΣΟΚ από καταγγελία αναγνώστη μας από την Λέσβο….Παγώσαμε όταν το διαβάσαμε…

«Στην πόλη της Μυτιλήνης κάθε Κυριακή στο κέντρο στο λιμάνι της πόλης γίνεται με την ανατολή η έπαρση της σημαίας και με την δύση του ηλίου η υποστολή της. Η τελετή γίνεται παρουσία στρατιωτικής μπάντας και αγήματος αποτελούμενη από έναν λόχο τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο. Στις 11/9/16 Κυριακή αρκετός κόσμος (με πολλά παιδιά ) περίμενε να γίνει η υποστολή όπως κάθε Κυριακή. Οι στρατονόμοι ήτανε στην θέση τους στον ιστό της σημαίας και περιμένανε το άγημα το οποίο είχε φτάσει με οχήματα σε συγκεκριμένο σημείο 200 μετρά πιο μακριά όπου παρελαύνοντας θα φτάνανε στο σημείο. Ξαφνικά έρχεται κάποιος αξιωματικός με πολιτικά κάτι λέει στους στρατονόμους και εκείνοι κάνουνε την υποστολή χωρίς την παρουσία του αγήματος το οποίο μπήκε στα οχήματα και αποχώρησε.
Να σας τονίσω ότι η τελετή αυτή γίνεται πάνω από 20 χρονιά κάθε Κυριακή και Εθνική εορτή».

Και συνεχίζει ο αναγνώστης μας

«Ρωτώντας κάποιους γνωστούς λιμενικούς και στρατιωτικούς μου είπανε ανεπίσημα ότι η παρουσία λαθρομεταναστών (προσφύγων) τους οδήγησε στην αναβολή του τελετουργικού. Κανένα τοπικό μέσο δεν ανέφερε σχετικά με το γεγονός σαν να έχει πέσει σήμα για σιγή.

Δηλαδή αυτή η κυβέρνηση, ο στρατός και τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας παραδίδουν τα ιερά και οσία της φυλής μας όπως η σημαία μας στις ορέξεις των αναρχολαθρομεταναστων».


Πηγή