Μείνετε συντονισμένοι… ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

wpid-wp-1474889043614.jpeg

Kρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει πλέον τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Κοντομηνά. Το λέμε αυτό γιατί παρότι όλες αυτές τις μέρες διαφαίνονταν η πιθανότητα να μην πληρώσει τελικά το ποσό της πρώτης άδειας ο Καλογρίτσας σήμερα ο πρώτος επιλαχών, ο Ιβάν, ο τρομερός, είπε ότι χρειάζεται 2-3 μέρες για να μπορέσει να πληρώσει την πρώτη δόση.

Αντί να σπεύσει στην τράπεζα της Ελλάδας με τρίκυκλο ζητεί χρόνο!!!

-Εάν μας πληροφορήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα για την απόκτηση της άδειας, τότε «θα είμαστε έτοιμοι σε 2-3 ημέρες να πληρώσουμε τη δόση…

Την ίδια στιγμή και ο Κοντομηνάς αντί να σπεύσει και να πει ότι διαθέτει τα μπικικίνια σε περίπτωση που δεν πληρώσει ο Σαββίδης καταγγέλλει ότι σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες το μοναδικό δωμάτιο του οποίου η είσοδος δεν καταγραφόταν καθαρά από κάμερα ήταν αυτό του Καλογρίτσα.

Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

«Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα. Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα. Το κρίσιμο σημείο είναι η πόρτα εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος.

Ο εκπρόσωπος του Αlpha τόνισε ότι «τίθεται σοβαρό θέμα για το σύνολο του διαγωνισμού, για πολλούς λόγους, αλλά για ένα σημαντικότερο: Ο κύριος Καλογρίτσας συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία με χρήματα που δεν είχε». «Αυτό σημαίνει ότι όλη του η οικονομική συμπεριφορά επηρέασε όλους τους άλλους υποψηφίους. Αυτό καθιστά τον διαγωνισμό στο σύνολό του ως προβληματικό».

Περσινά ξυνά σταφύλια. Οποιος έχει τα μπικικίνια τα κουνάει και πηγαίνει και τα πληρώνει. Τώρα τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Γύρευε τελικά η 4η άδεια να πάει στους Βαρδινογιάννηδες που έδωσαν τα λιγότερα-18.000.000 εκατ. ευρώ.

Τα καλύτερα έρχονται…


Πηγή