Η απαράδεκτη επίθεση του υπουργού Υγείας στη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα

wpid-wp-1473659585296.jpeg

Σε μια απαράδεκτη επίθεση προχώρησε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης κατά της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα, η οποία συγκλόνισε στη ΔΕΘ όταν είπε στον Αλέξη Τσίπρα «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Ο κ. Πολάκης δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας για την υπόθεση των εκατοντάδων ανέργων στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά τη δημοπρασια των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook.

Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί επί της ουσίας ο κ. Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα κολάζ φωτογραφιών της δημοσιογράφου μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιςτήρι των παράνομων καλαναρχών»


Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές”φωτογραφίες».


Πηγή