Αυτό που δεν τόλμησαν να πουν κάποιοι …Το είπε ο Γκλέτσος στην Ορκωμοσία των Οπλιτών του ΚΕΥΠ (video)

wpid-wp-1475261403373.jpeg

Με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2016 Ε’ ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα. ο Δήμαρχος Στυλίδας επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σουλτάνο, αλλά και στους υποστηρικτές του, μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

Όπως είπε στο LamiaReport: «Έχουμε δηλώσεις από τον Σουλτάνο, το γελοίο υποκείμενο αυτό, που μιλάει για τις συνθήκες και την περίεργη όρεξή του. Από την άλλη έχουμε τους γελοίους -και Ευρωπαίους-να αμφισβητούν κάποια λυμένα θέματα, οπότε καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον Ελληνικό Στρατό και την Ελληνική σημαία».

Ο Απόστολος τόλμησε και είπε τα αυτονόητα στην Ορκωμοσία των Οπλιτών του ΚΕΥΠ …Μόνο που έπρεπε κάποιοι άλλο να το πουν και όχι να το παιζουν δήθεν ψύχραιμοι!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά Τούρκος πρόεδρος εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του για τη Συνθήκη της Λωζάνης, με βάση την οποία δημιουργήθηκε η σύγχρονη Τουρκία. Ουσιαστικά ο Ερντογάν με τις χθεσινές του δηλώσεις αμφισβητεί το μισό Αιγαίο.

Πηγή