Ο διαγωνισμός με μαφιόζικες προδιαγραφές που ταιριάζουν γάντι στην Κολομβία των Βαλκανίων

wpid-wp-1471710937051.jpeg

Η Μεγάλη Μέρα των εγχώριων Κορλεόνε και Εσκομπάρ. Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Τελετάρχης Ελευθέριος Κρέτσος έχουν προσκαλέσει τα εγχώρια Πορτοφόλια να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο διαγωνισμός θα γίνει με μαφιόζικες προδιαγραφές που ταιριάζουν γάντι στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο περιπετειώδης διαγωνισμός, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου, περιλαμβάνει χειρόγραφη συμπλήρωση εντύπου για την προσφορά του κάθε ενδιαφερομένου, φακέλους επί φακέλων, αστυνομικούς γραμματοκομιστές, και επικεφαλής αντιπροσωπειών σε «καραντίνα».

Μιλάμε για την απόλυτη κινητοποίηση της εγχώριας κρατικής μαφίας αλλά και των λοιπών μαφιών της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το αργότερο τη Δευτέρα το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, θα σφραγιστεί από την αστυνομία.

Απίδια μάντολες δηλαδή. Ποιος είναι ο αστυνομικός που θα σφραγίσει τελευταίος το κτίριο;

Ποια είναι η τρυφερή πρώτη εξαδέλφη του-ώστε να της στείλουμε τα βιβλία;

Ουδέν κρυφόν από την ελίτ της εγχώριας μαφίας. Για τέτοιο αδιάβλητο σύστημα μιλάμε.

Την Τρίτη, στις 9 το πρωί, η αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας θα σημάνει την εκκίνηση της διαδικασίας πλειοδοσίας. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιπροσωπείες των υποψηφίων για μια από τις 4 άδειες θα πρέπει να περάσουν το κατώφλι του κτιρίου από τις 7 προκειμένου να αφήσουν κινητά και οτιδήποτε άλλο τους συνδέει με τον έξω κόσμο, να πάρουν έγχρωμα καρτελάκια και φακέλους αντίστοιχου χρώματος για να ξεχωρίζουν και κατόπιν να τακτοποιηθεί η κάθε αντιπροσωπεία ανά πτέρυγα και όροφο.

(Μπορούν να αφήσουν τα κινητά αλλά θα έχουν πάνω τους μικροκάμερες, φωτογραφικές μηχανές και ενδοεπικοινωνία με προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι-ποιος θα τους ελέγξει; Μήπως ο Σάκης ο υπαστυνόμος από τα Τρίκαλα που έβγαζε βόλτα τη Μαριγώ τη κατσίκα; Σοβαροί να είσαστε…)

Στις 9 το πρωί ο πρόεδρος της ειδικής επιτροπής θα σημάνει την έναρξη της πλειοδοτικής διαδικασίας ανακοινώνοντας το πρώτο «χτύπημα» (bid) από τους εννέα αντιπροσώπους – με ποσό εκκίνησης 500.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του κάθε υποψηφίου με χαρτί σε σφραγισμένο (!!!) έγχρωμο φάκελο θα ζητεί από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα είναι απομονωμένος σε πτέρυγα ορόφου , να τον ενημερώσει για την επόμενη πλειοδοτική κίνηση.

Το φάκελο αυτό θα παραδίδει στον επιφορτισμένο για τη μεταφορά του άνδρα της ΕΛΑΣ, ο οποίος θα τον παραδίδει στα χέρια του εντολέα.

Ο εντολέας θα σκέφτεται – θα παίρνει το χρόνο του – θα αποφασίζει, θα σημειώνει την εντολή, υπογεγραμμένη, θα τη βάζει σε νέο (το πιθανότερο σύμφωνα με την εφημερίδα) φάκελο, ο οποίος σφραγισμένος και μονογραμμένος θα παραδίδεται στον αστυνομικό.

(Ποιος θα επιλέξει τους αστυνομικούς-ντελιβεράδες; Οι υποψήφιοι καναλάρχες;)

Αυτός θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο αλλά με αντίθετη κατεύθυνση και προορισμό την αίθουσα συνεντεύξεων του ισογείου όπου και θα παραδίδει το φάκελο στον εντολοδόχο.

Ο εκπρόσωπος, με τη σειρά του, θα ξεσφραγίζει το φάκελο, θα διαβάζει την εντολή (όχι φωναχτά…) και θα την πληκτρολογεί στον υπολογιστή.

Πριν όμως πατήσει το πλήκτρο Enter για να στείλει την εντολή (γύρευε ποιοι από τους ανταγωνιστές του εντολέα θα τη “βλέπουν”), θα σημειώνει σε επίσημο έντυπο της ΓΓΕΕ την προσφορά του εντολέα του, θα το βάζει σε φάκελο κατά τη στιγμή που θα πατά το Enter στο κομπιούτερ και θα δίνει την έγγραφη εντολή στον αστυνομικό (της Μαριγώς) για να την παραδώσει με τη σειρά του στην ειδική επιτροπή.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί εννέα φορές και σε κάθε χτύπημα, στο οποίο ο ενδιαφερόμενος θα έχει το δικαίωμα να πάει «πάσο», έως ότου ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία για την πρώτη άδεια «εθνικής εμβέλειας παρόχου περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου» όπως είναι ο επίσημος τίτλος.

Το σύστημα αυτό θα εφαρμοστεί ώς και την τέταρτη άδεια.

Αντιλαμβάνεστε ότι εάν η ΓΓΕΕ (μόνο το Πορτοφόλι) θέλει να ευνοήσει κάποιον ή κάποιους από τους μαφιόζους μπορεί να έχει ήδη έτοιμες προσφορές από πριν προσφορές που θα είναι πιο μεγάλες από αυτές που έχουν ανοιχτεί ήδη.

Επίσης πολύ εύκολα μπορεί να παγιδευθεί ο υπολογιστής (ήδη θα μπορούσαν να το έχουν κάνει) καθότι υπεράνω όλων το πορτοφόλι.

Θα ζήσουμε μια απολαυστική Τρίτη με “προσημειωμένα” χαρτιά;


Πηγή