Μία δεν πιάνει ο Ρέμος μπροστά στον Πάνο Καμμένο[VIDEO]

wpid-wp-1471284255303.jpeg

Μακελειό ΕΡΤ-ΣΚΑΙ για την μετάδοση της συναυλίας του Πάνου Καμμένου από την Παναγία της Τήνου!

Η κρατική τηλεόραση κατηγορεί τον ΣΚΑΙ ότι της υπέκλεψε από αέρος (διαστημικός σταθμός) την τρίωρη μετάδοση της συναυλίας στην οποία συμμετείχαν οι φανατικοί “τζιχαντιστές” της ορθοδοξίας ενώ πλήθος κόσμου γονυπετείς περίμεναν το θαύμα. Ο καθένας ότι θαύμα επιθυμεί καθότι αυτή τη μέρα χιλιάδες οξυδερκείς πιστοί σπεύδουν στην ομώνυμη εκκλησία οι ταμίες της οποίας κάνουν χρυσές δουλειές.

Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που μία εκκλησία κονομάει περισσότερη κασαδούρα από το Nammos του αρχιμανδρίτη Ζαννή.

Αναρωτιέται κανείς εάν υπήρχαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο ναό κι αν κοβόνται αποδείξεις. Διαφορετικά θα πρέπει πάραυτα ο Ναός να βάλει POS συνδεδεμένο με παρατράπεζα της βουλγαρικής μαφίας.

Ο Πάνος Καμμένος (χρόνια πολλά) για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση.

Η συναυλία του Πάνου Καμμένου στην Παναγία της Τήνου επισκίασε την αντίστοιχη του Ρέμου στο Nammos.

Mάλιστα οι καυτές καλόγριες που έκαναν την δεύτερη φωνή στο Πάνο ήταν πολύ πιο αισθησιακές από τα αθώα κορίτσια που χτυπιούνται στο Nammos.

H φωνή του υπουργού Αμυνας προκάλεσε φρενήρεις οργασμούς στις καλόγριες.

Yπάρχουν κάτι ιερές μονές στην Αθήνα που βογκάει ο τόπος. Από τους αγαπημένους προορισμούς πολλών Ελληνίδων τηλεπαρουσιαστριών με αδυναμία στην απρόσμενη δράση.

Στον Ναό της Παναγίας της Τήνου βρισκόταν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά και ο Φουάντ αλ Ζαγιάτ ο οποίος κατέφθασε από την Πάφο ειδικά για να ακούσει το πάτερ ημών από τον φίλο του υπουργό.

Απεσταλμένο είχε στείλει και ο Κάρλος το Τσακάλι.

(Toυ χρόνου την ίδια μέρα που ο Πάνος θα συγκυβερνά με τον Κυριάκο (τα συμφώνησε ήδη με τον επίτιμο) θα στείλει συνεργείο και ο Καλογρίτσας).

Στην συνέχεια ο Πάνος πήρε την θαλαμηγό του Πολεμικού Ναυτικού και ανοίχτηκε στο πέλαγος αφήνοντας στο λιμάνι τον Λεβέντη να περιμένει μάταια. Οση ώρα ο Λεβέντης περίμενε στο λιμάνι προσπαθούσε να φέρει στη μνήμη του την διαδικασία πώλησης του Καναλιού 67 στον Γιώργο Κουρή γιατί ανησυχεί επειδή κάποιοι κακεντρεχείς ψάχνουν τα σχετικά χαρτιά.

Hταν τέτοιο το ενδιαφέρον της συναυλίας που δύο κανάλια πλακώνονται άγρια.

Αρχικά η κρατική τηλεόραση με ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για «πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί».

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΡΤ, μάλιστα, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός «έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «στην ΕΡΤ δεν έχουν τον Θεό τους» κατηγορώντας την ότι ζητά την «αποκλειστικότητα» στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση. Στη δικιά του ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνει ότι έστειλε δική του αποστολή με 4 κάμερες, 2 μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone που δεν απογειώθηκε μετά από αίτημα της ΕΛΑΣ για λόγους ασφαλείας.

«Καρφώνει», μάλιστα, την ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της εικόνας του προκριματικού γύρου του αγώνα της μετέπειτα χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη γράφοντας στην ανακοίνωσή της ότι «ως ΣΚΑΪ θα ευχόμασταν επίσης «φώτιση» στη διοίκηση της ΕΡΤ και όχι άλλες χαμένες μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε στα θαύματα».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, ο ΣΚΑΪ αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο.

Ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα που επισυνάπτουμε. Κάποιες άλλες φορές την άλλαζε με δικά του εξωτερικά πλάνα ενός μονοκάμερου που είχε αποστείλει στην Τήνο.

Καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και εντιμότητας απέναντι στους τηλεθεατές, παρουσίαζε τη μετάδοση ως δίκη του παραγωγή (σαν να την είχε κάνει με δικά του έξοδα), ενώ την είχε πολυδιαφημίσει τις προηγούμενες ημέρες! Προμελετημένο το έγκλημα δηλαδή.
Ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε να έχει ζητήσει να αναμεταδώσει την εικόνα της ΕΡΤ. Επέλεξε όμως, τη δόλια οδό.

Η διοίκηση της ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε μέσο τα δικαιώματα της εταιρείας, το δημόσιο συμφέρον, καθώς και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της, η οποία δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο τέτοιας κατάφωρης εκμετάλλευσης.

Αυτό θα το διαπιστώνουν κάθε φορά όσοι παραβιάζουν τη δεοντολογία και τη νομιμότητα.
Ελπίζουμε του χρόνου η Μεγαλόχαρη να τους φωτίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
Στην ΕΡΤ «δεν έχουν το Θεό τους».

Η διοίκηση της ΕΡΤ που ζει στην Ελλάδα της ανάπτυξης και όχι της ύφεσης, όπως μάς πληροφορούν καθημερινά οι ειδήσεις του κρατικού καναλιού, με μια πρωτοφανή ανακοίνωση καταφέρεται κατά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που «τόλμησε» να κάνει δημοσιογραφική αποστολή στην Τήνο για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Και ζητεί την «αποκλειστικότητα» στη Θεία λειτουργία και στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας.

Νέα ήθη για τη «Νέα ΕΡΤ». Για να λογαριαστούμε: Η διοίκηση του ΣΚΑΪ πληρώνοντας με δικούς της πόρους έστειλε στο νησί της Τήνου: Τέσσερις κάμερες με δυο μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας–αίτημα το οποίο και ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε.

Ο ΣΚΑΪ σεβάστηκε επίσης το αίτημα της Μητρόπολης να μη μπει με δική του κάμερα εντός του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας προκειμένου να μη διασαλευτεί η ομαλή τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Συνολικά η αποστολή του ΣΚΑΪ στην Τήνο αποτελούνταν από έξι (6) τεχνικούς και δυο (2) δημοσιογράφους. Η διοίκηση της ΕΡΤ η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις εκδηλώσεις στην Τήνο παίρνοντας προφανώς άλλες εντολές από τους πολιτικούς της προϊσταμένους, αντί να απολογείται για την ποιότητα και το περιεχόμενο των ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά στους ελάχιστους τηλεθεατές της καταφεύγει σε εμπρηστικές ανακοινώσεις κατά ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που σέβεται όλες τις αρχές της δεοντολογίας και της ελευθεροτυπίας.

Ο ΣΚΑΪ σέβεται απόλυτα τον κόπο και την εργασία όλων των συναδέλφων, δημοσιογράφων και τεχνικών της ΕΡΤ, αλλά δεν πρόκειται να δεχθεί και να ανεχθεί κανένα «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης που προφανώς για να γίνει αρεστή στα υπόγεια του Μαξίμου βάζει την υπογραφή της σε όποια ανακοίνωση της υπαγορευτεί. Για την καθεστωτική διοίκηση της ΕΡΤ για όλα ευθύνεται ο ΣΚΑΪ. Ελπίζουμε να μην ευθύνεται και για τον τορπιλισμό της Έλλης.

Ως ΣΚΑΪ θα ευχόμασταν επίσης «φώτιση» στη διοίκηση της ΕΡΤ και όχι άλλες χαμένες μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε στα θαύματα.


Πηγή