Ηχηρή απάντηση της Στεφανίδη στα δημοσιογραφικά παρακμιακά κομματόσκυλα της συμφοράς

wpid-wp-1471812955034.jpeg

Το μήνυμα της Στεφανίδη: Δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια

Μήνυμα-απάντηση στα όσα πριν από μερικές ημέρες έγραψε δημοσιογράφος της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα έστειλε η Κατερίνα Στεφανίδη λίγες ώρες μετά τα ρίγη συγκίνησης που έστειλε στην Ελλαδα τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο.

«Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα» είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.

Πριν απο μερικές ημέρες δημοσιογράφης της Αυγής είχε εξαπολύσει μια σφοδρή επίθεση στον Πύρρο Δήμα σε άρθρο με τίτλο «Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό». Στο κείμενο αυτό, στο οποίο αντέδρασε με εξώδικο ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, ο δημοσιογράφος αφού είχε διερωτηθεί «πού χάθηκε εκείνη η περίφημη σχολή της Ελληνικής Άρσης Βαρών την οποία είχαμε ονομάσει «ντριμ τιμ» για τις επιτυχίες της και τη συγκομιδή των ολυμπιακών μεταλλίων που έφερε στη χώρα;» και «τι έγινε εκείνο το δαπανηρό «παλάτι της Άρσης Βαρών» που χτίστηκε για τις ανάγκες του αθλήματος κάπου στη Νίκαια, ώστε από εκεί να βγαίνουν περισσότεροι Έλληνες Ολυμπιονίκες» είχε επιτεθεί προσωπικά στον Πύρρο Δήμα λέγοντας: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, μάλιστα, η εφημερίδα δημοσίευσε στη συνέχεια άλλα δύο άρθρα επικριτικά για τον αθλητή-σύμβολο της άρσης βαρών, το ένα από τον ίδιο δημοσιογράφο και το δεύτερο από τον αρθρογράφο Θανάση Καρτερό στο οποίο ομολόγησε ότι τα κίνητρα της εφημερίδας για την επίθεση κατά του Δήμα αφορούσαν τη συνεργασία του με τους Βενιζέλο-Σαμαρά.


Πηγή