Συγκίνηση: Η πιο μεγάλη μάχη για τον 4χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από καρκίνο

wpid-wp-1463079279683.jpeg

Έκκληση για βοήθεια στον 4χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό απευθύνουν οι γονείς του Ευθύμιος Κοτσώνης και Παρασκευή Καλαϊτζίδου.

Η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου δίνει μάχη για να κρατήσει στη ζωή το μικρό της παιδί, τον μόλις τεσσάρων ετών άγγελο της, που  παλεύει με την επάρατο νόσο από τόσο μικρή ηλικία.

Η διάγνωση έγινε το καλοκαίρι του 2014 από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και από τότε ο μικρός Κωνσταντίνος δίνει τη μάχη με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Οι γιατροί του στο Ιπποκράτειο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε στη Γερμανία ούτε στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης μπορεί να παρασχεθεί κάτι περισσότερο.

Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σικάγο (University of Chicago Corner Children’s Hospital), που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας.

Ωστόσο τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά και το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν συνδέεται με κανέναν ασφαλιστικό φορέα.

Απαιτούνται τουλάχιστον 250.000 δολάρια και τα νοσήλια μπορεί να φτάσουν ακόμα ψηλότερα.

Η οικογένειά του έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό: 119-00-2310030090 και ΙΒΑΝ GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090 στην Alpha Bank με την έγκριση του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού.

image

http://www.newsbomb.gr