Απαγορεύονται οι γάμοι χωρίς την ευλογία του ΣΥΡΙΖΑ!

wpid-wp-1463159100808.jpeg

Στιγμιότυπα από το καθεστώς Βορείου Κορέας στην καρδιά των Βαλκανίων.

H καθεστωτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ εξανάγκασε τη Ράνια Τζίμα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου να δείξουν εμπράκτως την υποταγή τους στο καθεστώς.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του καθεστώτος η Ράνια Τζίμα κάλεσε στο σπίτι τις φίλες και κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου για bachelor party. Τα κορίτσια θέλοντας να δηλώσουν την πίστη τους στο Θεοκρατικό Καθεστώς πέρασαν όλο το βράδι γονυπετείς μπροστά στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η παρουσία ενός ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ καθεστωτικού είχε επιβληθεί από το καθεστώς. Η καράφλα του Τρύφωνα έλαμψε με την παρουσία της προσθέτοντας λάμψη και glamour στην ομήγυρη.

image

Η Ράνια Τζίμα μαζί με τις φίλες και κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου παρακολούθησαν στη Βουλή την ομιλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις διαδικτυακές της φίλες.

image

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από την άλλη υπήρξε πιο άτυχος. Το Καθεστώς του επέβαλλε να περάσει το βράδι με το Θοδωρή Μιχόπουλο, τον Τάσο Κορωνάκη και τον Γιάννη Αλμπάνη.

image

Ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ράνια Τζίμα είναι προγραμματισμένος για αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου, στο δημαρχείο της Αθήνας, σε στενό οικογενειακό κύκλο-θα είμαστε όλοι εκεί.

Τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μάρτυρες, μεταξύ άλλων, θα είναι από την πλευρά της Ράνιας Τζίμα η επί χρόνια αγαπημένη φίλη της και γνωστή δημοσιογράφος του ΣKAΪ Εύα Αντωνοπούλου και από την πλευρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο στενός του φίλος, Πέτρος Μωραΐτης. Συνολικά, οι μάρτυρες θα είναι επτά: η Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Πέτρος Μωραΐτης, η Αλεξία Τασούλη, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο Γιάννης Πετρίδης.

Η γνωριμία της Ράνιας με τον Γαβριήλ ξεκίνησε πέρυσι, στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Μεσογείων «Πρωινό Mega», όταν ο κ. Σακελλαρίδης ήταν καλεσμένος ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο της Αθήνας. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και… ακαριαίος και το love story επί μήνες κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό που το γνώριζαν πολύ λίγοι, καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απεχθάνεται τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής.

Όμως η εγκυμοσύνη της Ράνιας Τζίμα έφερε στο φως τη σχέση, η οποία θα σφραγιστεί αύριο με τη μεταξύ τους ένωση. Σε λίγους μήνες το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί.

Μετά τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι θα δεξιωθεί φίλους και συγγενείς, στις 20:30, στο Πάρκο Ελευθερίας.

image

http://kourdistoportocali.com