Μόνο ο Νταλάρας θα μας σώσει…

wpid-wp-1460064395753.jpeg

Κοινή εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν στις 16 Απριλίου ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Λέσβο. Στόχος της κοινής εμφάνισης είναι να αυξηθούν οι πιθανότητες της θεϊκής παρέμβασης και λύσης του προσφυγικού προβλήματος ανεξάρτητα από το ποιο από τα δυο χριστιανικά δόγματα τελικά είναι το σωστό. Γιατί αν συνυπάρξει το σωστό και το λανθασμένο δόγμα, τότε θα συνυπάρξει και ο πραγματικός θεός. Τον ψεύτικο τον έχουμε χεσμένο.

image

Αρχικά υπήρξε σκέψη να προσκληθεί και ο επικεφαλή των μουσουλμάνων, μπας και τελικά η σωστή θρησκεία είναι ο μωαμεθανισμός, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε γιατί η σωστή θρησκεία είναι σίγουρα ή ο ρωμαιοκαθολικισμός ή η ορθοδοξία_ή_θάνατος. Όλοι οι υπόλοιποι υπάρχουν για το σασπένς.

Αν τελικά πετύχει το εγχείρημα, τότε θα προγραμματιστούν και άλλες κοινές εμφανίσεις του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου σε άλλες ταλαιπωρημένες περιοχές του κόσμου ώστε να δώσουν λύσεις και εκεί. Κάτι σαν τον Γιώργο Νταλάρα χωρίς τον Πασχαλίδη.

Αν όμως τελικά δεν λυθεί το πρόβλημα, τότε ίσως θα έπρεπε να είχε προσκληθεί και ο επικεφαλής των μουσουλμάνων. Γιατί μπορεί να θεωρούμε ότι η σωστή θρησκεία είναι μια εκ των δύο χριστιανικών δογμάτων αλλά σε περίπτωση αποτυχίας φυσιολογικά θα αναθαρρήσουν και οι υπόλοιποι θρησκευτικοί ηγέτες ζητώντας τη δικιά τους ευκαιρία απέναντι στα προβλήματα των απανταχού κατατρεγμένων.

Και αν τους κάτσει;

Τελικά μήπως να κάτσουν ο Πάπας και ο Αρχιεπίσκοπος στα αυγά τους καλύτερα;

Τι θέλουν και τα ανακατεύουν;

Τόση πρεμούρα να σώσουν τους ταλαίπωρους…

Λες και είναι ο Γιώργος Νταλάρας…

image

http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.com/2016/04/blog-post_7.html