ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Δείτε πως φέρθηκαν οι…”πεινασμένοι κατατρεγμένοι πρόσφυγες” σε άτυχο πολίτη που πήγε να τους προσφέρει 300 σάντουιτς!!

wpid-wp-1459494191030.jpeg

Προχθές το πρωί κάποιος καλός ανθρωπάκος αποφάσισε να… πληρώσει για να φτιαχτούν 300 σάντουιτς για τους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στον Πειραιά. Ο φούρνος αφού τα έφτιαξε τα έδωσε σε ένα δικό μου γνωστό…

ταξιτζή για να τα πάει και να τα μοιράσει στους “πεινασμένους πρόσφυγες”.

Φτάνοντας εκεί με το ταξί αφού δούλευε κιόλας όταν άνοιξαν τα σάντουιτς άρχισαν να τον βρίζουν, να του χτυπούν το αυτοκίνητο και να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν διότι τα σάντουιτς ήταν φτιαγμένα με ζαμπόν.

Δυστυχώς ο φούρνος που τα έφτιαξε δεν σκέφτηκε ότι το ζαμπόν δεν τρώγεται από τους μουσουλμάνους που είναι απόλυτα σεβαστό αλλά ο γνωστός μου τους είπε ότι δεν έφταιγε αυτός και πως μόνο τα έφερε. Τους πρότεινε να βγάλουν το ζαμπόν και να το φάνε μιας που δεν έχουν πρόβλημα με το τυρί.

Η κατάληξη; Να συνεχίζουν να τον απειλούν, να του χτυπούν την ιδιοκτησία του (αυτοκίνητο) και να του πετάξουν τις κούτες με τα σάντουιτς πίσω στα μούτρα.

Το απόγευμα τα σάντουιτς θα δοθούν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στη Νίκαια και στον Άγιο Νικόλαο στην Καλλιθέα για αυτούς που έχουν ΑΝΑΓΚΗ και πεινάνε πραγματικά.

Αγαπητοί μου πρόσφυγες – λαθρομετανάστες που ήρθατε στην χώρα μου… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

*Από το facebook του χρήστη Theodosis Jdm Vrakas

indobserver

image