Ποιος έφτιαξε την βόμβα που έριξε ο Προβόπουλος;

wpid-wp-1459543207916.jpeg

image

“Θυμάμαι είπε ο  Προβόπουλος το Μάιο του 2008 ο Μπομπ Τράα, ο οποίος είχε σταλεί τότε από το ΔΝΤ να κάνει μια έκθεση για την ελληνική οικονομία είχε υπολογίσει ότι, το χρέος κάθε μορφής του ελληνικού κράτους, της ελληνικής οικονομίας, ήταν πάνω από 800% του ΑΕΠ και τον παρακαλέσαμε να μην το δημοσιεύσει γιατί θα γινόταν χαμός αν το δημοσίευε. Αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα και κάνανε πως δεν τη βλέπανε.

Όπως είπε, το 2008, όταν άρχισαν να φαίνονται τα σημάδια της κρίσης, το λεγόμενο αναλογιστικό χρέος των ασφαλιστικών ταμείων ήταν της τάξης του 400% του ΑΕΠ. Αυτό είναι ένα αφανές χρέος, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να προστεθεί στο κανονικό χρέος, το οποίο ήταν 120-130%”

Μερική απάντηση στην απορία ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ…  δίνει το news.analyst.gr   Δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές προθέσεις του Προβοπουλου, ο οποίος δεν μετέδωσε την παραπάνω πληροφορία λόγω άγνοιας, αλλά μάλλον για κάποιο σκοπό που ίσως εξυπηρετεί συμφέροντα.

Ειδικά επειδή το ΔΝΤ δεν απέκρυψε την έκθεση, όπως το παρακάλεσε ο διοικητής, αλλά την ανάρτησε κανονικά στην ιστοσελίδα του – από την οποία πληροφορούνται βέβαια οι αγορές, αλλά όχι οι Πολίτες. Επομένως ο «χαμός» που αναφέρει θα προερχόταν από τους Πολίτες , ενδεχομένως με αποτέλεσμα να μην καταλήξει τότε η χώρα στα νύχια του ΔΝΤ. 

Στο παράδειγμα της Ελλάδας, το 2012 το επίσημο χρέος της ήταν στο 157% του ΑΕΠ, το αφανές στο 475% του ΑΕΠ, οπότε το συνολικό στο 632% του ΑΕΠ – ενώ της Μ. Βρετανίας στο 640% του ΑΕΠ, της Ισπανίας στο 672%, της Κύπρου στο 879%, του Λουξεμβούργου στο 1.184% και της Ιρλανδίας στο 1.268% του ΑΕΠ (πηγή). Επομένως, η Ελλάδα δεν ήταν ούτε το 2012 σε χειρότερη θέση όσον αφορά το συγκεκριμένο μέγεθος – το οποίο έχει σχέση με τις κοινωνικές παροχές του δημοσίου, οι οποίες ευρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο της παγκόσμιας ελίτ.
Επειδή όμως το επίσημο δημόσιο χρέος μαζί με το αφανές δεν έφτανε ποτέ στο 800% που ανάφερε ο εντιμότατος διοικητής, ο οποίος μάλλον υπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που θέλουν να ψηφιστεί το νέο ασφαλιστικό, θα πρέπει να έχει συνυπολογίσει το ιδιωτικό χρέος – το οποίο όμως είναι σε πολλά άλλα κράτη, όπως η Ολλανδία, η Σουηδία, η Δανία κλπ. κατά πολύ υψηλότερο από το ελληνικό.
Πρόκειται λοιπόν για την απόλυτη παραπληροφόρηση των Ελλήνων, για την τρομοκράτηση τους καλύτερα, με στόχο τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας τους, καθώς επίσης τη μετατροπή τους σε αποικία της Γερμανίας – αφού διαφορετικά αδυνατούμε να το εξηγήσουμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον βομβιστή που μας επιβεβαίωσε σε όλα για το ποιοί δημιούργησαν τη κρίση με μια ομολογία που απαιτεί την παρέμβαση Εισαγγελέα, για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Στην ομιλία του και όχι μόνον αυτός αναφέρεται αόριστα σε δείκτες ανάπτυξης .  Εμείς λέμε από το 2009 πως χωρίς παραγωγή η χώρα είτε εντός είτε εκτός ευρώ δεν μπορεί να έχει καμία τύχη.  Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα. Γιατί αυτά τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας δεν τα αντελήφθησαν τότε και όλοι οι οίκοι αξιολόγησης, όπως και η Εurostat. Αυτό σημαίνει διαπλοκή σε παγκόσμια κλίμακα και το έχουμε από χρόνια επισημάνει. Σημαίνει ύπαρξη συναλλαγής. Τόσα στόματα δεν κλείνουν έτσι. Ο Προβόπουλος δεν το πρόσεξε; Μετά από τόσα χρόνια που έχουμε ματώσει ως λαός, το ανακάλυψε τώρα; Kαι γιατί τώρα καίει και το χαρτί Καραμανλής, αφού τον βάζει στο κάδρο των ευθυνών;

Ο Πρωθυπουργός της ταβέρνας και του Μπαιρακτάρη, φαίνετε να χρεοκόπησε τη Χώρα και μετά πέταξε  τη βόμβα της χρεοκοπίας στα χέρια του Γ. Παπανδρέου και του Πασόκ, όπου επωμίστηκαν ένα βάρος που δεν τους αναλογούσε, ενώ ο Καραμανλής δραπέτευσε από τις εγκληματικές του ευθύνες.

Τελικά ποιος ήταν ο εμπρηστής της χρεοκοπίας και η αιτία του μνημονίου και ποιος ο πυροσβέστης;

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/blog-post_44.html