ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ”

wpid-wp-1459886679737.jpeg

Το παιχνίδι μεταξύ του ΔΝΤ και της Γερμανίας εις βάρος μας και εις βάρος όλων το ευρωπαίων φορολογουμένων θα είναι η αφορμή για την διάλυση της ΕΕ. Ενώ το ΔΝΤ πιέζει για την διαγραφή των χρεών μας, η Γερμανία δεν θέλει να ακούσει λέξη για τη διαγραφή ή κούρεμα του χρέους….

Όπως ξαναέγραψα και εχθές στο παιχνίδι αυτό όλα γίνονται για να πιέσουν τους Γερμανούς και να προκαλέσουν χάος, διαλύοντας τις ευρωπαϊκές οικονομίες με στόχο, μεγαλύτερο έλεγχο των πολιτών στην Μεγάλη Φασιστική Οργάνωση που ονομάζεται ΕΕ. Το ΔΝΤ προκαλώντας μια νέα κρίση, ελπίζει να προκαλέσει τέτοιο μεγάλο σοκ ώστε χώρες όπως η Γερμανία να αναγκαστούν να πάρουν πιο χαλαρά μέτρα για εμάς αλλά να σκορπίζουν πανικό στις αγορές στην Ευρώπη. Πανικός στις αγορές σημαίνει χάος…και το χάος φέρνει την Παγκόσμια οικονομική Κυβέρνηση.

Η σατανική μάγισσα του ΔΝΤ με όλο το εικονικό χρήμα στον πλανήτη, σε συνεργασία με τους Κεντρικούς Τραπεζίτες αυτή τη φορά σπρώχνουν τα πράγματα στο χείλος του γκρεμού, και φορτώνουν την χώρα μας με δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που προφανώς θα μείνουν εδώ γιατί ο πόλεμος δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Το προσφυγικό είναι ο δεύτερος μοχλός εναντίων του λαού μας αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαίων….

Η “ελληνική” κυβέρνηση φαίνεται να μυρίστηκε το διάλογο από τα Wikileaks και είναι έξω φρενών. Μια στημένη απάτη μέσα στο παιχνίδι της οικονομικής καταστροφής που μας οδηγούν για να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι…. Κάποιος ελληνόφωνος εκπρόσωπος της “ελληνικής” κυβέρνησης δήλωσε ότι: «Δεν θα επιτρέψουμε στο ΔΝΤ να παίζει με τη φωτιά.» Λες και ο κουραμπιές θα πείσει με το αντριλίκι του την μαφία του ΔΝΤ!

Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή την πολιτική ηγεσία ποτέ δεν θα πάρουμε την χώρα μας στα χέρια μας. Η Ελλάδα δεν θα ανήκει στους Έλληνες αλλά στους Γερμανούς και άλλους ξένους τραπεζίτες….. θα είμαστε πάντα υπό τον έλεγχο τους και θα μας κυβερνάνε ανθέλληνες πολιτικοί!

Η μοναδική χώρα που κυβερνάει την ευρωπαϊκή ένωση είναι η Γερμανία και φυσικά έχει άλλα συμφέροντα από τα δικά μας. Αν θελήσουμε να πάρουμε την χώρα μας πίσω θα πρέπει όλοι να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις τράπεζες και να αλλάξουμε πολύ εύκολα….. μέσα σε 10 ημέρες χωρίς βία…. την κυβέρνηση!

1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

2. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

3. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

4. Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΦΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΑΠ…ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ….

6. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

7. Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ….ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ….ΙΣΩΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ….ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ…Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.

image

http://katohika.gr/gn-blog/oloi-mazi-den-plironoume-dekara-stous-trapezites/