ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΝΑ…ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

wpid-wp-1457160197492.jpeg

Την σκυτάλη των άκρως επιθετικών δηλώσεων κατά της Ρωσίας και του προέδρου της Βλαδιμήρ Πούτιν, πηρέ τώρα ένα καινούργιο δυτικό «αστέρι», ο διοικητής Ευρώπης των αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, Αμερικανός πτέραρχος, Frank Gorenc.

Ο Αμερικανός πτέραρχος μιλώντας στην αμερικανική ιστοσελίδα Defence News, (και η ομιλία του μεταδόθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ), που ασχολείται με θέματα άμυνας, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ρωσίας και κάλεσε τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να συσπειρωθούν για να αντιμετωπίσουν δυναμικά την ρωσική απειλή.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ο Frank Gorenc ζήτησε να εγκατασταθεί μόνιμα σε βάσεις στην Ευρώπη μια μεγάλη δύναμη από τα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη F-35 και να ισχυροποιηθούν οι γραμμές αντιπαράθεσης με την Ρωσία κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Παράλληλα ζήτησε να διενεργηθούν μεγάλες ασκήσεις με τα τελευταίου τύπου τεχνολογικά οπλικά συστήματα που θα έχουν την δυνατότητα να κάμψουν την ρωσική αντίσταση και να σαρώσουν την σημερινή Ρωσία του Πούτιν, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και την αμερικανική ηγεσία για υποχωρητικότητα έναντι του Βλαδιμήρ Πούτιν.

Άλλος ένας δυτικός στρατιωτικός που προκαλεί με έντονο ύφος την ρωσική Αρκούδα! Κυριολεκτικά έχουν λυσσάξει με τον Ρώσο πρόεδρο!

Βγάλετε συμπέρασμα από την χαρακτηριστική φάτσα του!

image

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr