ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Oυρές προσφύγων έξω από το σπίτι του Στέργιου Πιτσιόρλα για να αγοράσουν τον Αστέρα

wpid-wp-1459070677176.jpeg

Αφού κατάφεραν να γλιτώσουν από τους Τούρκους δουλέμπορους και τα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου έπεσαν πάνω στον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον υφυπουργό Μάρδα.

Μιλάμε για τους ταλαίπωρους πρόσφυγες στους οποίους ο Κωνσταντίνου κάνει σεμινάρια αντιεξουσιαστικής και αντισυστημικής δράσης  ενώ ο υφυπουργός Εξωτερικών διά μέσω της αραβόφωνης εκπομπής του Γιώργου Αυτιά καλεί όσους από αυτούς διαθέτουν τουλάχιστο 250.000 ευρώ και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα να σπεύσουν!

Εάν επενδύσουν στην Ελλάδα θα τους αναλάβει ο Αλεξιάδης!

Οι άνθρωποι πρόσφυγες είναι, μαλάκες δεν είναι!

(Ωστε να επενδύσουν στην Κολομβία των Βαλκανίων…)

Παρόλα αυτά μερικές δεκάδες εγκατέλειψαν το πρωί την Ειδομένη με προορισμό την οικία του Στέργιου Πιτσιόρλα, το οποίο εντόπισαν στο χάρτη (σχετική φωτό).

image

image

Οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες διαθέτουν μυθικά ποσά και πετρελαιοπηγές και είναι αποφασισμένοι να μπουν σφήνα στην ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθότι πληροφορήθηκαν ότι ο Αστέρας πωλείται έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ (εκ των οποίων τα 200 εκατομμύρια θα είναι δάνεια ελληνικών τραπεζών) σε αραβοτουρκικό σχήμα και είπαν να πληρώσουν παραπάνω ώστε να χτίσουν το δικό τους τζαμί στη θέση του Αρίωνα.

Χαμός αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Πιτσιόρλα.

Είχε προηγηθεί η επική ατάκα του Μάρδα στην αραβόφωνη εκπομπή του Αυτιά:

-Αν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-421/