ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! 4 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : Καταγράφηκαν σε Λέρο και Κω και πέρασαν στην Ευρώπη

wpid-wp-1459112262633.png

Ένταλμα σύλληψης για τον Αλγερινό Τζαμάλ Εντίν Ουαλί, που συνελήφθη το Σάββατο στην Ιταλία, είχε εκδοθεί από τις βελγικές αρχές τον περασμένο Ιανουάριο καθώς υπήρχαν στοιχεία ότι κατασκευάζει πλαστά διαβατήρια για τους τζιχαντιστές, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τέσσερις από αυτούς πέρασαν από την Ελλάδα, καταγράφηκαν στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου. Δύο από αυτούς κατάφεραν να συνεχίσουν με τα πλαστά έγγραφα στην Ευρώπη και αργότερα έγιναν οι καμικάζι αυτοκτονίας στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες.

Στελέχη της frontex, είχαν αντιληφθεί τα πλαστά έγγραφα των άλλων δύο. Πρόκειται για έναν Αλγερινό και έναν Πακιστανό, τους οποίους έστειλαν στην Κω. Άγνωστο πως, από εκεί κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη όπου και συνελήφθησαν στην Αυστρία τον Δεκέμβρη, έχοντας στα χέρια τους πλαστά διαβατήρια με τον ίδιο συριακό αριθμό με εκείνο των διαβατηρίων των καμικάζι στις δύο ευρωπαϊκές χώρες.

image

http://www.crashonline.gr/