Μεγιστάνας από τη Συρία αγόρασε τον Ολυμπιακό

wpid-wp-1457370702116.jpeg

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού η είδηση πως ο Σύρος μεγιστάνας, Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί, αγόρασε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και σκοπεύει να κάνει τον Ολυμπιακό βασιλιά της Ευρώπης.

O Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Συρία και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Συρία εξαιτίας του πολέμου.

Το σπίτι του Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί διέθετε πυρηνικό καταφύγιο αλλά ο Σύρος μεγιστάνας κουράστηκε να κάθεται στο καταφύγιο, ενώ είχαν αρχίσει να τελειώνουν τα αποθέματα σε χαβιάρι και σαμπάνιες.

Ο Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί ήρθε στην Ελλάδα και αγόρασε μια υπέροχη βίλα στην Εκάλη, ενώ τώρα ετοιμάζεται το εξοχικό του στην Μύκονο που θα διαθέτει -εκτός από πισίνα- και νεροτσουλήθρες για το χαρέμι του.

Χτες, ο Σύρος μεγιστάνας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και έκανε προσφορά 500 δισεκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναγκάστηκε να πουλήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ζάπλουτο Σύρο, γιατί ο Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί τον απείλησε πως, αν δεν του δώσει τον Ολυμπιακό, θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνει βασιλιά της Ευρώπης.

Στα σχέδια του Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί είναι να φέρει στον Ολυμπιακό τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ, ώστε να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το επόμενο Σάββατο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν φιέστα για να υποδεχτούν τον Σύρο μεγιστάνα στον Πειραιά.

Μάλιστα, εκείνοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ζητούν να δοθεί στον Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί η ελληνική υπηκοότητα για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην πατρίδα μας.

Σήμερα, ο Χαλίλ Αλ Ρεφιουτζί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα του ζητήσει να αγοράσει το χρέος της Ελλάδας και την Ελλάδα.

(Γράφω εδώ και χρόνια πως το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες ούτε οι ξένοι. Το πρόβλημα είναι οι φτωχοί. Οι φτωχοί Έλληνες και ξένοι. Κανείς δεν είχε πρόβλημα με τους πλούσιους. Κανείς δεν είχε πρόβλημα με τον εμίρη του Κατάρ που αγόρασε νησιά στο Ιόνιο. Φτωχοί Έλληνες και μετανάστες είναι στην ίδια πλευρά. Αλλά θα πρέπει να το αντιληφθούν κιόλας.)

image

αρχείο λήψης