ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, ειδοποίησε, αλλά οι Βέλγοι αγρόν ηγόραζαν!

wpid-wp-1458941509517.jpeg

Σχεδιαγράμματα και χάρτης του αεροδρομίου Ζάβεντεμ των Βρυξελλών είχαν βρει οι ελληνικές αστυνομικές αρχές στα κρησφύγετα του «εγκεφάλου» των επιθέσεων του Παρισιού, Αμπντεχαλίμ Αμπαούντ, στην Αττική.

Οπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, το υλικό είχε βρεθεί σε υπολογιστή και USB στο διαμέρισμα του Παγκρατίου, όπου διέμενε ο Αμπαούντ τον Ιανουάριο του 2015.

Αυτά τα ευρήματα μαζί με εκείνα που είχαν βρεθεί σε διαμέρισμα των Σεπολίων είχαν σταλεί από τις ελληνικές αρχές στο Βέλγιο.

Ωστόσο, οι βελγικές αρχές είχαν ταυτοποιήσει το γενετικό υλικό του τζιχαντιστή, που είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα, αλλά δεν είχαν ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για την ταυτοποίηση.

Μάλιστα, στις 2 Ιανουαρίου οι αρχές του Βελγίου, ζήτησαν από τις ελληνικές να ερευνήσουν για ένα πρόσωπο το οποίο συντονίζει μέσω τηλεφώνου τζιχαντιστές στο Βερβιέ. Οι αρχές του Βελγίου γνώριζαν εκείνη τη στιγμή πως είναι ο Αμπαούντ και το κινητό που συντόνιζε βρίσκονταν στο Παγκράτι.

Στις 15 Ιανουαρίου το Βέλγιο οργανώνει επιχείρηση στο Βερβιέ και ο Αμπαούντ εξαφανίστηκε.

Λίγες ημέρες μετά, οι ελληνικές αρχές εντόπισαν τα κρησφύγετα των τρομοκρατών στην Αθήνα και προσήγαγαν δύο υπόπτους, του Ομάρ Νταμάς, που εκδόθηκε στο Βέλγιο και έναν Συριακής καταγωγής.

Τελικά, ο Σύρος ήταν Γάλλος, όπως ενημέρωσε το Βέλγιο. Την ίδια ώρα πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται, πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Γάλλος, που εξαφανίστηκε από την Ελλάδα, είναι ο Ρεντά Κρικέ, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Παρίσι.

image

https://hellasforce.com/2016/03/25/