Κωνσταντοπούλου: Η κοινωνία στο δρόμο, ο Αλέξης στη Μέρκελ και τα ΜΑΤ στη Βουλή

wpid-wp-1454610849600.jpeg

Σύνθημα… νίκης και δικαίωσης στους αγωνιστές «που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται», έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφερόμενη στις πρωτοφανείς κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά του ασφαλιστικού, δεν παρέλειψε να επιτεθεί για μία ακόμη φορά στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

«Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση και τη διαπλοκή που ξέρατε», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην Πρόεδρος της Βουλής στο Twitter, συμπληρώνοντας: «Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται».

Νωρίτερα δε, είχε καλέσει με ανάρτησή της όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο κατά του «κοινωνιοκτόνου» νομοσχεδίου, με το σύνθημα «Οι άνθρωποι πάνω από τους αριθμούς!».

«Η κοινωνία στο δρόμο, ο Αλέξης Τσίπρας στη Μέρκελ, τα ΜΑΤ μέσα στη Βουλή, τα χημικά στους διαδηλωτές, τα μιντιακά φερέφωνα στις υπηρεσίες σας. Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση και τη διαπλοκή που ξέρατε», ήταν ένα ακόμη διαδικτυακό «χτύπημα» της Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι «εμείς θα οικοδομήσουμε την ζωή και την πραγματικότητα που θέλουμε, αξίζουμε, μπορούμε και που μας στερήσατε».

«Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται», επισήμανε επίσης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους και τις νέες, τους επιστήμονες, τους φοιτητές, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μαθητές, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, όλους αυτούς που «δεν χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία».

Δείτε τα tweets της Κωνσταντοπούλου:

image

image

http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/667109/konstantopoyloy-h-koinonia-sto-dromo-o-alexis-sti-merkel-kai-ta-mat-sti-voyli