Ιδανική λύση ο διαμελισμός του ελληνικού κράτους

wpid-wp-1455959715032.jpeg

Η 2η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ξετυλίγεται μπροστά μας με πρωταγωνιστή ένα διεφθαρμένο ως το μεδούλι κράτος. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος τους αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την παρέλευση του 18μηνου. Αναρωτιέται κανείς γιατί το ελληνικό κράτος έχει δικαίωμα να εξακολουθεί να υπάρχει σαν κράτος. Το λογικό είναι ένα τόσο άθλιο κράτος με διεφθαρμένους πολιτικούς και λειτουργούς της Δικαιοσύνης να διαμελισθεί από τα γειτονικά κράτη. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από τους αθλίους Ελληνες πολιτικούς, δικαστές, δικηγόρους και σιγά-σιγά από τον άθλιο ελληνικό λαό. Η απελευθέρωση του Ρουπακιά χρεώνεται στις κυβερνήσεις Σαμαρά και Τσίπρα. Εύγε και στους δύο.

«Η απόφαση δεν είναι πρωτοφανής. Όπως εξελίχθηκε, ήταν αναμενόμενη», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός, για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, μετά την παρέλευση του 18μήνου.

«Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην πολιτική ηγεσία της Δικαιοσύνης, στον Άρειο Πάγο, και τελευταίος έρχεται ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο οποίος επί δύο μήνες δεν χορηγούσε άδειες να πάμε να δικάσουμε την υπόθεση και ενέμειναν στην αποχή των δικηγόρων, παράλογα και χωρίς καμία λογική», τόνισε μιλώντας στο «Mega» ο κ. Μαραγκός.

«Ο κ. Ρουπακιάς κατέστη δήθεν κρατούμενος πολυτελείας εντός της οικίας του, κατά το βούλευμα. Από εδώ και πέρα η υπόθεση θα εκφυλίζεται όπως έχει εκφυλιστεί μέχρι σήμερα», τόνισε ακόμη, αναφέροντας ότι σε αυτό το στάδιο έχουν εξεταστεί 15-17 μάρτυρες, από τους συνολικά περίπου 140.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η υπόθεση της ανθρωποκτονίας θα είχε λήξει, αν δεν είχε ενωθεί με εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης.

image

http://kourdistoportocali.com/read-this/kp-158/